Leleplezték a brutális bébiszittert

Megrázó videó: földhöz csapkodva "nyugtatgatta" a csecsemőt

Egy jó bébiszittert igazán nem könnyű találni, és ha meg is van az ideálisnak tűnő jelölt, még mindig érhetik meglepetések a szülőket. Úgy, ahogy az alábbi videón is látszik. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

2013.09.30 10:32ma.hu

Sosem könnyű megtalálni a tökéletes bébiszittert, és még ha látszólag rá is leltünk, még mindig ott a bizonytalanság, vajon mit csinál akkor, amikor a szülők nincsenek otthon. Manapság már szinte teljesen megszokott, hogy az elővigyázatos anyukák és apukák kamerával szerelik fel a lakást, így nemcsak nyomon tudják követni a gyermekfelvigyázó ténykedését - például hogy rendesen ellátja-e a rábízott gyermeket -, hanem ha bármi probléma adódna a babával, a kamera felvétele még jól jöhet bizonyítékként.

Így történt ez egy nigériai házban is, ahol a bébicsősz az első néhány másodpercben még a baba pelenkázásához készülődik, ám vélhetően a csöppség nem tűrte hang nélkül a folyamatot - a kamera ez esetben csak képet rögzített, hangot nem -, és egyszer csak borzalmas jeleneteknek lehetünk a tanúi: a bébiszitter felemeli a gyermeket és visszaejti a szőnyegre, majd egyre durvábban dobálja a kicsit a földhöz, néha még meg is fordítja a levegőben és úgy csapja a szőnyeghez a következőkben.

Az eset ráadásul nem magyarázható semmiféle hirtelen felindulással - már ha bármi magyarázat elfogadható lenne egy ilyen szörnyűség esetén -, mert valamivel később a nő újra iszonyatos módon bántalmazza a magatehetetlen csecsemőt. A videó alapján már jó eséllyel indulhatott eljárás a nő ellen, a baba sorsáról azonban nincs hír.

FIGYELEM, a videó felkavaró képsorokat tartalmaz, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.