Nagyon berágtak a tanárnőre

Kézfertőtlenítővel készültek megölni a tanárukat a 9 éves gyerekek

Egy ártatlannak tűnő beszélgetés közben árulta el a tanárnő, hogy allergiás a kézfertőtlenítőkben található összetevők valamelyikére, ezért ezzel akarták megölni őt a tanítványai.

2015.01.13 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/FrameAngel

Tanáruk megölésének tervezgetésével vádoltak meg egy csapat kilencéves diákot, állítólag kézfertőtlenítő segítségével hajtották volna végre a tettüket. A nebulók úgy tudták, tanáruk allergiás a kézfertőtlenítőre, ezért azt eszelték ki, hogy a tanteremben szétkennek egy adag kézfertőtlenítőt, így amikor a tanár belép, biztosan rosszul lesz és meghal. A helyi rendőrség is vizsgálatot indított a szokatlan eset miatt a New York állambeli Elba általános iskolájában, de amikor kiderült, hogy még csak tervezgették a bűncselekményt, de sosem valósították meg, akkor lezárták a nyomozást.

Az iskola ugyanakkor lehetőséget kapott arra, hogy a fiatalkorúak bíróságára vigyék az ügyet, ott azonban azzal utasították el, hogy azzal helyi hatáskörben kell foglalkozni - értesült a WBKW News című tévécsatorna. Jerome E. Brewster seriff elmondta, hogy nem ismert a tanárnő reakciója a kézfertőtlenítőkkel szemben, ám az tény, hogy ha valakinek súlyos mogyoróallergiája van, azt tényleg akár meg is lehet ölni, ha egy zárt helyiségben mogyoróvajat bontanak fel a jelenlétében. A nyomozó szerint alighanem valami hasonlóra számítottak a diákok.

Hogy milyen büntetésre számíthatnak a gyerekeknek, arról a híradások nem számoltak be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.