A saját gazdája sem találta

Nem ér lesni! - Mennyi idő alatt találja meg a macskát?

Mindenki tudja, hogy a macskák szeretik az eldugott helyeket, és időnként képesek a leglehetetlenebb helyeken is elrejtőzni. Ezúttal a cicus nem bújt el, mégse látta még a saját gazdája sem.

képgaléria

2015.01.13 18:00ma.hu

Se szeri, se száma az internetes képrejtvényeknek, amikor különböző állatokat - leggyakrabban persze macskákat - kell megtalálni egy kusza képen, de egy cicatulajdonos sosem gondolta volna, hogy házikedvence is képes a jól ismert környezetben úgy elbújni, hogy még ő sem találja meg. Pedig valójában a Wallace vezetéknevű hölgy macskája még csak el sem bújt, amikor gazdája a keresésére indult. A képen látható szobába is benézett, de amikor nem látta ott az állatot, a ház többi részét is átkutatta.

Hiába: a macska nem került elő. Aztán mintegy 10 percnyi kitartó kutatás után végre meglátta. Mi most az eredeti fotót tesszük közzé, de ha nagyon nem boldogul vele, a képre kattintva feltárul a megoldás - de reméljük, azért egy kicsit próbálkozik, mielőtt rögtön a megfejtés után klikkelne!

Fotó: Imgur/Cewallace9 (A macska a képre kattintva előkerül)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.