Annyira izgi a csúcsra jutni

Macskák a csúcson - azaz a karácsonyfán

Ahol állat van a háztartásban, mindig rizikós a karácsony. Főként a macskatulajdonosok izgulhatnak: vajon mikor támadja be a feldíszített karácsonyfát a kiskedvenc?

2014.12.26 12:15ma.hu

Meglehetős lélekjelenlét szükségeltetik a gazditól ahhoz, hogy inkább kamerát ragadjon és megörökítse a kandúr tombolását a fenyőfán, mintsem hogy megpróbálja az állatot eltávolítani róla. Bár a tapasztaltabb tulajdonosok talán sejthetik: a macska csak akkor jön le a fáról, amikor.... akarja. No, nem a gazdi, hanem a macska.

Íme egy-két bajszos bandita, aki karácsonyfadísznek érzi magát:

A legrövidebb út a ferdén fölfelé.

És hát ne legyünk igazságtalanok, a kutyák is megérik a pénzüket. Vagy csak elirigyelték a macskáktól a fáramászás tudományát. A végeredményt tekintve talán édesmindegy...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.