10 nap után került elő a rémült cica

A macskát is eladták a matraccal - véletlenül

Tíz napig keresték a gazdái kétségbeesetten, tíz napig kucorgott egy dobozban a macska rémülten. A cirmost véletlenül adták el a matraccal együtt, miután elrejtőzött a kedvenc búvóhelyén.

2014.12.30 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan (Képünk illusztráció)

10 nap után tért vissza az otthonába Camo, a véletlenül eladott macska. Az ötéves kandúrt egy repülőtér területén sikerült kicsalogatni a rejtekéből, ahol rémülten kucorgott. Az oregoni Portlandben élő Roy Dufek a közösségi médiát használta fel, hogy a nyomára akadjon a házikedvencnek. Barátnője, Hayley Crews december 17-én adott el egy náluk lévő matracot, de nem nézett bele a dobozba, mielőtt felpakolták a vevő kocsijának a tetejére. Pedig Camo rendszeresen bújt bele, valószínűleg szerette a puha, de mégis kellőképp zárt helyet.

Amikor felfedezték a cica eltűnését, rögtön a nyugat-portlandi Hillsboro repülőterének közelében élő vevőhöz fordultak, de Camónak ott semmi nyomát nem látták. Ezután kérte Dufek az internetes közösség segítségét, hátha valaki meglátja a macskát. A portlandiak körében hatalmas figyelmet kapott az eltűnt cica esete, ezért mindenki Camót kereste, mígnem aztán valaki észre nem vette a repülőtér mellett. A másfél hetes megpróbáltatások után azonban a kis állat annyira rémült volt, hogy még gazdájának is csak egy adag olajos szardíniával, meg egy ismerős illatú ruhával sikerült előcsalogatnia - számolt be a Tampa Tribune.

Camo csaknem egy kilót fogyott a tíz nap alatt, az ajkán egy vágás volt, a körmei letörtek és vérzett a mancsa, de miután egy állatorvos megvizsgálta és átesett egy alapos, szakszerű fürdetésen, már határozottan jobb az állapota.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.