Kovács Gyopár kigolyózta Ádám Krisztiánt

Rising Star: rezgett a léc, de meglett a születésnapi ajándék

Nem sokon múlt, hogy az épp születésnapját ünneplő Kovács Gyopárnak élete legrosszabb ajándékával kelljen távozni a Rising Star stúdiójából, de végül megúszta a kiesést.

2015.01.05 08:00ma.hu

Adakozónak bizonyult a nézőközönség, annak is a szavazó része az idei első Rising Star adása alatt, az egész este folyamán csupán három olyan énekes akadt, akit nem juttattak tovább egyenesen a következő adásba, ráadásul közülük kettőn a zsűri sem segíthetett volna, Ádám Krisztián és Kovács Gyopár annyira messze voltak attól a bizonyos 70 százaléktól, aminél már felemelkedett volna a fal. A harmadik, Udvarias Anna matematikailag szintén egy hajszálnyira elmaradt volna a falemeléstől, ha Mező Misi "nem" szavazata is igen lett volna, de akkor a színész-énekesnő 62 helyett már 69 százalékot szerzett volna, és talán akkor az a hiányzó 1 is könnyebben összejött volna a végére.

Így azonban ők hárman izgulhatták végig az adást, miközben a többiek sorra emelgették a falat. A 3. döntő abszolút győztese Szén Alexandra lett, aki Conchita Wurst eurovíziós versenydalával pont úgy emelkedett fel, mint egy főnix, 86 százalékos sikerétl azonban csak kevéssel maradt el Czibi Norbi, aki a bejelentkezett szavazók 83 százalékát győzte meg, beleértve a négy zsűritagot is. Magabiztosan jutott a következő adásba Gondi Helén és Singh Viki is, ők egyaránt 81 százalékot szereztek.

Fotó: TV2/Rising Star

Szintén a biztonságos "kék" zónába énekelte be magát Várhegyi-Lucas Palmira (79%), Fehérvári Gábor Alfréd és Palmer Izsák (75%) és Péter Srámek (73%), bár közöttük már többen is voltak, akik nem tudták a zsűrit teljes mértékben meggyőzni, és az est folyamán többször is elhangzott az a mondat, hogy "igennel szavaztam rád, de azért tudnod kell, hogy legközelebb már ennél többre lesz szükség, hogy versenyben maradj".

Végül a 15. születésnapját épp vasárnap ünneplő Kovács Gyopár került abba a helyzetbe, hogy a legalacsonyabb szavazatot elért versenyzőként párbajellenfelet kellett neki választania a falat nem emelő versenyzők közül, ő pedig Ádám Krisztiánnal csapott össze. Első párbajozóként 62 százaléknyi szavazatot gyűjtött be, és énekét hallva és az eredményt látva Krisztián már hiába mondta, hogy küzdeni akar a sikerért és a sztárságért, valójában a lelkében akkor már rég feladta a versenyt.

Nem is sikerült legyőznie Gyopárt, a közönségnek csupán az 51 százalékát győzte meg, és a zsűrinek is csak a fele állt ki mellette, így nem maradt más hátra, mint azzal biztatni őt, hogy használja ki a rövid idő alatt megszerzett ismeretségét és folytassa az éneklést, Gyopár pedig könnyek között köszönte meg a legszebb születésnapi ajándékot, a továbbjutást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.