Valaki megmenekülhet

Megvan az öt jelölt - ki lesz a Rising Star vigaszágasa?

Szerda délig lehetett szavazni, ki legyen az az öt esélyes versenyző, aki vigaszágon visszajuthat a Rising Star élő show-iba, egy héttel azután, hogy az első TOP12-es versenyző már ki is esett.

2014.12.18 12:00ma.hu / TV2
Fotó: TV2

Rengeteg vitát szült a Rising Star két párbajadása, ami érthető is: bár a legtöbbször nem volt túl nehéz dönteni az egymással szembe állított két versenyző közül, bizony jó néhány olyan párosítás is akadt, amikor bizony mindkét énekesnek jó szívvel adtunk volna helyet a TOP12 mezőnyben - de a párbajok természete miatt ez nem volt lehetséges. Az össznépi felzúdulás azonban mégis meghozta az eredményét, mert az első "döntőben" nagy bejelentésre került sor: a 12 kiesett versenyző közül az öt legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt egy utolsó utáni esélyt kap arra, hogy egyikük vigaszágon bejusson.

A szavazást vasárnap este indították el az adás vége előtt, mostanra pedig kiderült, kik azok, akik újra bizonyíthatnak. A legtöbb voksot Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira kapta, ezen a héten tehát a még versenyben lévő 11 énekes mellett ők is színpadra lépnek, majd a nézők szavazatai alapján az az egy, aki a legmagasabb százalékot éri el a produkciójával, csatlakozhat a mezőnyhöz. Így a 2. döntőben az a fura helyzet alakul majd ki, hogy bár az adás végén 1 normál és 4 extra kieső is lesz, a versenyben lévők létszáma pontosan ugyanannyi lesz, mint a közvetítés kezdetekor.

A csatorna ráadásul egy további nyereménnyel igyekszik arra buzdítani minél több nézőt, hogy szavazzon: akik most vasárnap az ingyenes applikáció segítségével értékelik az énekeseket, azok közül valakinek 1 millió forint pottyanhat a karácsonyfa alá - ráadásul a leadott szavazatok száma is számít, vagyis aki csak egy énekesnél nyilvánít véleményt, az egyszer kerül a képzeletbeli kalapba, de aki mind a 16 produkcióra elhúzza a kék vagy a piros nyilat, annak az esélye is 16-szorosra nő a nyereményre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.