Zseniális összmunka volt a nyitójelenet

Fellibbent a fátyol a Rising Star titkáról: így született a "varázslat"

Napok óta folytak a találgatások, vajon hogyan készülhetett a Rising Star első döntős show-jának nyitójelenete, ahol az énekesek egy üres ajtó mögül léptek be a színpadra. Most kiderült, íme!

2014.12.16 18:00ma.hu
Fotó: TV2

"Nyilván trükk, de mégis hogyan csinálták?" - tette fel ezer meg ezer tévénéző a kérdést a Rising Star múlt vasárnapi adása után, amikor is a TOP12-be jutott versenyző először - és utoljára - állhatott együtt színpadra. A nyitószám Michael Jackson egyik remeke, a Man in the mirror volt, és a nézők ezt láthatták:

Két nappal később a TV2 lerántotta a leplet és megmutatta a trükköt: valójában csak egy kézikamerával mozgó operatőrre és a 12 döntős összehangolt helyezkedésére volt szükség, hogy a közvetített képen úgy tűnjön, mintha a semmiből léptek volna be az énekesek. Az osztott képen bal oldalt látható az eredetileg is látott jelenet, a jobb oldalon viszont most feltárul, hogy eközben mi is zajlott a színpadon. Nézzék és ámuljanak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.