Mindig rossz oldalon van a benzinkút

Hogy kell negyedszerre is elszúrni a tankolást? Hát így!

Bosszantó, amikor a benzinkúton megállva rájövünk, hogy a benzintank beöntőnyílása pont a kocsi túlsó oldalán van. Nincs más teendő, mint megfordulni - de néha ez nem is olyan egyszerű.

2015.01.04 16:00ma.hu
Fotó: YouTube

Alig van olyan ember - ha egyáltalán van -, aki még soha az életében nem állt a benzinkút rossz oldalára. Ilyenkor két dolgot lehet tenni: vagy beletörődik az ember, hogy át kell húznia a csövet a kocsi túloldalára és úgy megtankolni, vagy ha nincs túl nagy forgalom, akkor megpróbálhat átállni a kút jó oldalára. Ez utóbbit választotta ez a nő is, akiről nem tudni, a világ mely részén sikerült előadnia az alábbi mutatványt, mindössze a rendszáma alapján gyanítható, hogy valahol az angliai Nottingham környékéről érkezett.

A gonosz kút azonban mindig kibabrált vele, mert ötször próbált meg helyet változtatni, hogy a kút a kocsi bal oldalára kerüljön, de akárhogy trükközött, a kút valahogy mindig átugrott újra a jobb oldalára. A nőnek tényleg minden tudására szükség van, hogy sikerüljön neki végül egy ügyes manőverrel kicselezni az ugrándozó kutat és az ötödik nekifutásra a jó oldalon megállni - de alighanem még akkor sem sikerült volna, ha nem áll be egy másik autós, amelyik miatt nem tudott egy újabb kört megtenni a két töltőoszlop körül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.