Rá se hederítettek a meztelen nőre

Pucéran sétált be a benzinkútra, senkinek sem tűnt fel

Anyaszült meztelenül sétált be egy nő egy krakkói benzinkút shopjába, de nem ez lepte meg a legjobban a videózó férfit, hanem hogy senki még csak oda se kapta a fejét.

2014.07.16 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Teljesen megdöbbent egy lengyel vásárló, amikor felfedezte, hogy egy tetőtől talpig pucér nő sétál be az egyik benzinkút shopjába, de ami még ennél jobban is meglepte őt, az a többi vásárló reakciója, vagy inkább annak teljes hiánya volt. A nő a 34 éves Cezar Zawadzki szerint - aki telefonjával felvette a vásárlást - már a tankolás közben sem viselt semmit, de aztán teljes nyugalommal, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, besétált az üzletbe, megállt a hűtött italok előtt, elvett egy üdítőt, majd egy szendvicset is választott és beállt a sorba, ahol türelmesen várta, míg fizethet.

"Bementem, hogy szóljak az alkalmazottaknak, de az eladó szemmel láthatóan őrültnek nézett és nem foglalkozott velem. Fogtam a mobiltelefonomat, de a nő nem is figyelt rám, és nem úgy tűnt, mint aki részeg vagy kábítószeres, csak állt, türelmesen várva, hogy rákerüljön a sor" - mesélte később Zawadzki. "Persze elég meleg volt kinn, több mint 30 fok, de ami leginkább meglepett, nem is annyira a meztelenség volt, mint az, hogy mindenki teljesen normálisnak kezelte a helyzetet" - tette hozzá a férfi.

"Az eladó kiszolgálta őt, mintha mi sem történt volna, és a kútkezelő se törődött vele sokat, még csak egy futó pillantást e vetett rá. Szürreális volt az egész élmény" - hitetlenkedett a szemtanú, aki nem tud róla, hogy esetleg valamilyen kandikamerás átverés áldozatául esett-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.