Első ránézésre pólónak tűnt

Félmeztelen nő miatt pezsdült fel a város

Egy újonnan induló televíziós társkereső show-t hirdetett a topless modell, nem kis sikerrel, bár a felületes szemlélőknek aligha tűnt fel, hogy valami furcsa van a nőn. Póló helyett festéket "viselt".

2014.07.04 11:29ma.hu
Fotó: YouTube

Ha csak egy futó pillantás vet valaki a nőre, talán fel sem tűnik neki, hogy egy kicsit alulöltözöttebb a kelleténél. Pedig a modell felül semmit nem visel, csak egy jó adag testfestéket, bár meg kell hagyni, hogy azt tényleg profi módon kenték rá. Aztán kiment a Koppenhága-közeli Frederiksberg egyik forgalmas utcájára, sétált egy kicsit, majd leült egy kávézó külső asztalához, hogy megigyon egy pohárka bort.

Nem kellett sok idő, míg az emberek elkezdtek összesúgni a háta mögött, főleg miután észrevették, hogy a vonzó látvány jóval többet mutat, mint elsőre gondolnánk. Aztán a modell még rá is tett egy lapáttal, amikor a mellkasára csöppent bort gondos mozdulatokkal kezdte letörölni - a festékkel együtt.

A szokatlan mutatvány célja persze nem az volt, hogy feltérképezzék az emberek megfigyelőképességét, noha erre is kiválóan alkalmas lett volna. A valódi cél egy hamarosan induló dán társkereső-show beharangozása volt, és ezt el is érték: a videó július 2-án került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, és 4-én délelőtt, azaz kevesebb mint 48 órával később már meghaladta az 1 milliós nézettséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.