Volt férje jelentette fel a topless fordászt

Pucéran vágta a vendégek haját, megbüntették a fodrászt

Interneten hirdette a csábító szolgáltatást egy fodrásznő, ám volt férje bosszúból feljelentette a vendégek haját félmeztelenül vágó kacér menyecskét. A rendőrség mégsem ezért büntette meg.

2013.12.03 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

45 dollárt kért egy-egy hajvágásért, ha azt félmeztelenül, a vendég orra előtt ringó csupasz keblekkel kellett végrehajtania, ám befuccsolt a fodrásznő csábító vállalkozása, miután volt férje feljelentést tett ellene a rendőrségen. A coloradói férfi eredetileg az erkölcstelenséget akarta volna megtorolni, ám végül mégis más miatt tartóztatták le a 46 éves Suzette Hallt: a vád szerint engedély nélkül végzett kozmetológiai kezeléseket.

A Loveland nevű szalonban kínált topless hajvágás hirdetéseit ugyanakkor hiába is keresték a nyomozók, sem az interneten, sem "offline" reklámban nem bukkantak a nyomára, így amiatt nem tudták felelősségre vonni az asszonyt. Ha mégis előkerül egy ilyen hirdetés, akkor a nő komoly bajban lesz, ugyanis letartóztatásakor azt mondta, hogy van engedélye a topless hajvágásra - csakhogy ilyen engedély nem létezik - számolt be a MyNews13 című amerikai internetes hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.