Ledobta a melltartóját a hírolvasó

Mindenki a sporthíreket nézte: félmeztelenül olvasta be a szöszi

Romániában egyszerűen csak "Iri szőkéje" néven emlegetik azt a hölgyet, aki eddig se nagyon ment a szomszédba botrányért, de most minden eddigi megnyilvánulásán sikerült túltennie.

2013.10.17 13:09ma.hu
Fotó: manna.ro

Mariana Roșca akkor vált ismertté a román médiában, amikor megvádolta Irinel Columbeanu üzletembert, hogy a nős férfi megpróbált kikezdeni vele, egészen konkrétan azt állította, hogy a férfi "megpróbálta megcsókolni a hónalját". Marianán pillanatok alatt rajta ragadt az "Iri szőkéje" becenév, azóta is így emlegették őt, neki pedig ezzel a sztorival szinte egyenes útja volt a legszélesebb hírnévig.

Bár ismertségét már nemigen lehetett fokozni, ő többre vágyott, mint hogy hazájában ismerjék, és most el is érte, hogy külföldön is felkapják a fejüket az emberek: a minap úgy döntött, hogy az egyik sportcsatornán félmeztelenül, fedetlen keblekkel olvassa be a híreket - tette közzé a manna.ro című hírportál.

El sem merjük képzelni, mi jöhet még ezután!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.