Tényleg megjelentek Katalin hercegnő toplessfotói

Rendkívüli Botrány az udvarban - Nagyon félmeztelen a hercegnő

Húsz oldalnyi fotót közölt a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Kate Middletonról a Chi olasz magazinújság hétfői száma. A lap a Berlusconi család birtokolta Mondadori csoport tulajdona.

Katalin hercegnő a legjobban öltöző híresség képgaléria

2012.09.17 14:29MTI

"Még személyesen II. Erzsébet királynő sem tudott volna megakadályozni abban, hogy közöljem a fotókat. Persze II. Erzsébetet toplessben sohasem közölném" - hangoztatta Alfonso Signorini, a Chi magazin főszerkesztôje az olasz sajtóban. A Chi hétfői, rendkívüli száma, a Botrány az udvarban A királynő meztelen! címmel jelent meg.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az újság címoldalán is a meztelen felsőtestű Kate Middleton látható. A fotók kísérőszövege azt kérdezi, "így kell-e megmutatnia magát egy jövőbeli királynőnek?". Egy olasz plasztikai sebész cikke Kate bőrének feszességét elemezve megállapítja, hogy előbb-utóbb mégiscsak mellplasztikára lehet szüksége.

Signorini elmondta, hogy több mint százötven felvételt szerzett meg a hercegi pár franciaországi nyaralásáról. Ezekből válogatta ki a megjelenteket, többet, mint amennyi eddig a francia (szintén Mondadori publikálta) Closerben és az ír Daily Starban megjelent.

Signorini azt nem árulta el, kitől és mennyiért jutott hozzá a fényképekhez. "A fotók sajnos politikailag korrektek. Túlságosan is kispolgáriak. Ha szenzációsabb képeket tudtam volna szerezni, azokat is közöltem volna" - mondta Signorini. Hozzátette, hogy a felvételek "a villán kívülről, az utcáról készültek, ahonnan bárki láthatta a toplesst. Kate meglepetése nem helyénvaló".

Az olasz napilapok szerint a Mondadorit birtokló Berlusconi szándékosan mondott nemet a Buckingham-palotának a fotók leállítására szóló kérésére. Marina Berlusconi, a Mondadori elnöke, a La Repubblica című napilapban hangsúlyozta, hogy a "Mondadori a munkáját végzi. Apám politikus, és semmi köze a fotókhoz". Az olasz sajtó arra emlékeztetett, hogy a Chi magazin Marina topless fotóit is közölte.

A Silvio Berlusconi szardíniai villájában, 2009-ben lencsevégre kapott meztelen férfiak és nők miatt azonban per indult a paparazzo ellen.

Még több hír Katalin hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.