Alsógatyában és bugyiban rohantak az akció után

Félmeztelen vevők támadtak a ruhaboltra

Az év első napján ismét meghirdette a már hagyományosnak mondható akcióját az egyik spanyolországi áruház, amelynek lényege, hogy az első száz vevő ingyen öltözhet fel.

2012.01.03 07:29ma.hu

Sokan már hajnalban letáboroztak a madridi Desigual ruhaüzlet elé, persze akkor még nagykabátban várták a nyitást, de mindent elkövettek, hogy az első száz vásárló közé jussanak. Nem csoda: az áruház a tavalyi akció sikere után idén is megrendezte az újévi felöltöztető-kampányt, melynek során az első száz vásárló, aki nem visel mást, csak alsóneműt, tetőtől talpig ingyen felöltözhet.

Fotó: MTI


Aki későn ébred, az sem jár rosszul, mert ezen a napon extra kedvezményekkel kínálta ruháit az áruház, de érthető, miért vállalják sokan a téli hideg ellenére is a csaknem teljes vetkőzést. Az akció egyébként a több ország nagyvárosaiban is megtalálható üzlet mindegyikére érvényes, de minden helyen más-más napra esik a kampány, így akár több garnitúra ruhához is hozzájuthat a szerencsés és főképp szemfüles vásárló.

A sort idén Madrid nyitotta, 7-én Sevillában várja a félpucér vásárlókat az üzlet, 11-én a franciaországi Lyonban folytatődik az akció, végül 26-án az amerikai San Franciscóba mehet az, aki szeretne lecsapni az ingyenruhákra - már persze ha megéri ezért kifizetni az útiköltséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.