Az első száz vásárlót tetőtől talpig felruházzák

Extrém akció: felruházzák a bugyisokat!

"Ha alsóneműben érkezel, ingyen felöltöztetünk" - ezzel a nem mindennapi marketingfogással állt elő a spanyol Desigual divatárut forgalmazó cég.

2010.12.29 17:29manna.ro, MTI
Fotó: manna.ro

A Desigual divatárut forgalmazó cég ingyen felöltözteti azokat, akik alsóneműben érkeznek az üzletükhöz.

Az ötlet önmagában is ütős, de még inkább megbolondítja, hogy a cég a kampányt a januári mínuszokban akarja kivitelezni. Az öltöztetés január 2-án kezdődik reggel 9:00-kor Madridban.

És bár nem valószínű, hogy túl sokan tolonganának alsóneműben a mínuszokban, a cég - a válságra való tekintettel - bebiztosította magát. Csak az első száz 18 év feletti őrült részesülhet az akcióban, utána már csak a szokásos kedvezményeket kapják a fagyoskodók.

Az amszterdami ruhátlanok (Fotó: Desigual)

Az akció az üzletlánc minden tagjánál megrendezésre kerül, így az első öltöztetésen már túl is vannak a hollandok.

A Desigual nemzetközi bolthálózat amszterdami üzlete december 28-án, kedden már kora reggel, nyitásra várta az érdeklődőket, de sokan jóval ezelőtt megjelentek a helyszínen, a Kalverstraaton. A fagypont alatti hőmérséklet ellenére az akcióban részt vevő készletet teljes egészében elvitték a jelentkezők.

A január 2-i spanyol akciót további extrém töltöztetések követik a világ legnagyobb városaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.