Hiába próbálják kilakoltatni a tojáslakót

Meghökkentő képek: Tojásba költözött egy kínai férfi!

A fővárosban lakni sosem olcsó dolog - a huszonnégy éves, pekingi férfi is tudta ezt, aki azonban sajátos megoldást talált a lakásproblémájára.

Meghökkentő: Nézze meg a tojáslakó kínai férfi otthonát! képgaléria

2010.12.06 17:15ma.hu

Nem volt hová mennie lakni szerény jövedelméből a 24 éves kínai férfinak, ezért úgy döntött, nem fizet lakbért; saját lakot tákol össze magának a fővárosban, Pekingben.

Dai Hayfey
a munkahelyéhez közel állította fel közterületen a viskóját, mely tojás alakú - a fiú egyébként építészkaron tanul az egyetemen...

Dai takarít sajátos kis otthonában - Fotó: allfromweb.net

Lakhelyébe semmi más nem fér be, csak egy ágy és egy éjjeli szekrényke. Fürödni az uszodába jár, ahová bérletet váltott. Ezen kívül étkezdékben eszik, már minden közeli helyen ismerik.

Mint a tojás lakója elmondta, hiába próbálták meg onnan elkergetni, kilakoltatni, mivel ötletét a városfejlesztési projekt keretében adta be az illetékeseknek.

Itt szeretne maradni, amíg nem alapít családot - jelentette ki Dai Hayfey. A téltől persze tart, hiszen akármilyen vastag takarókat halmoz magára, a tojásban nincs minimális fűtés sem...

Szörnyű meglepetés érte, amikor felriadt a kórházban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.