Gigantikus papírcsónakkal utazott...

Hihetetlen képek! Papírban hajózott egy férfi a Temzén

Ilyet se gyakran látni! Egy hatalmas méretű papírcsónakot tett vízre némi segítséggel, majd beleült és elhajózott a Temzén egy német művész.

Hihetetlen: Frank Bolter papírcsónakban hajózott a Temzén! képgaléria

2010.11.04 10:29ma.hu - Fotó: Metro.co.uk/PA

Ugye emlékszünk még az iskolában is hajtogatott papírcsónakra?

Nem kis meglepetésben lehetett része azoknak a járókelőknek, akik láthatták, amint a német Frank Bolter vízre ereszti a papírhajó óriási mását Londonban, a Temze partján.

Frank Bolter a gigantikus papírcsónakban - Fotó: PA

Bolter művész, aki a csónakot speciális papírlapból készítette. A vízi "járgány" akkora, mint egy kis garzonlakás, 30 négyzetméteres.

A jól bevált módszerrel hajtogatta össze Canary Wharf partjánál, a merevítéseket partvisnyelekből eszkábálta! Enélkül a hajó összecsuklott volna. Igaz, hogy eredeti alakját így sem volt képes megtartani sokáig, gyorsan változtatt alakját a vízen.

A művész urat azonban ez nem zavarta, nyugodtan üldögélt a hajó közepén, amely már ránézésre sem számított egy életbiztosításnak.

Bolter mosolyogva olvasgatott egy újságot, miközben a partról többen biztató szavakat kiabáltak neki, csodálták merész mutatványát.

Hihetetlen Facebook-adatok...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.