A farsang királya

Zámbó Árpi kiskorában csajnak öltözött

Árpi az egyik iskolás farsangján lánynak öltözött, és el is nyerte a legjobb jelmezt magáénak tudó tanuló címet.

2010.11.21 12:44tabu.tv

A retro és a beöltözős bulik szeretete olyannyira nem áll messze Zámbó Árpitól, hogy nem csak kiskorában, hanem manapság is sokszor beöltözik valaminek.

"A kedvencem az volt, amikor kishuszárnak öltöztem, és szereztem magamnak egy lovat is!" - nevet fel a tabutv.hu videójában a férfi, aki mindig megtalálja az alkalmat az beöltözésre.

"Annak idején farsangkor voltam én bohóc, de még csaj is... Csajként megnyertem az iskolában az első díjat is!" - vallja be az internetes sztártévé videójában Zámbó Árpi, aki első számú csajnak számított a suliban.

Árpi azért manapság a beöltözés helyett inkább az alkoholos italok kortyolgatását választja a bulikban, sőt ha esetleg a kishuszár vagy a csaj jelmez sem jön be neki, akkor egy óriási váltással finoman a táncparkett ördögévé válik, amit a Tabu Tv videójában is bemutat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.