Pákó tortát nyomott Kárász Róbert arcába

Zámbó Árpy: "De hülye vagy, b... meg!"

Alacsonyan szállnak mostanában a torták a tv2 háza táján, néhány hete Hajdú Péter nem tudta időben lehúzni a fejét, most pedig a Mokka műsorvezetője kapott egy adagot az arcába.

2010.11.03 17:29ma.hu / TV2

Jaj, de jó a habos sütemény…” - énekelte annak idején Kiss Manyi, és ezzel alapvetően a legtöbben egyet is értünk, már feltéve, ha az a habos sütemény az arcunkon belülre kerül, nem pedig kívülre.

Olybá tűnik, hogy Kárász Robi is inkább szereti villával, apró falatokban eltüntetni a tortát, mintsem minden keze ügyébe kerülő törlőeszközzel megszabadulni tőle, főleg nem élő adásban. Márpedig épp ez történt kedd reggel, amikor a Mokka stúdiójába meghívták a tv2 legújabb celebshowjának két prominens személyét, Fekete Pákót és Zámbó Árpyt.

A két vendégnek eredetileg csak azt kellett volna megvitatnia, hogy az Ezek megőrültek! vetélkedőben vajon a Rózsaszín Elefántok vagy a Sárga Majmok az őrültebbek, de a tervek közt nem szerepelt, hogy ezt a műsorvezetőn kellene demonstrálni, még maga az adásszerkesztő sem tudott róla, mire készülnek a meghívottak.

Fotó: tv2/Mokka

Pedig az interjú egészen normális stílusban indult, leszámítva, hogy Zámbó Árpy kapásból azzal nyitott Pákónak, hogy "te nagyon gáz vagy", majd megdicsérte a Rózsaszín Elefántok csapatát, de hozzátette, hogy a fekete sztár "piti" volt köztük.

Liptai Claudia erre még rá is tett egy lapáttal, amikor felidézte egy másik közös műsorukat, akkor megtanulta, hogy Pákó ha valamit elkezd, akkor abba teljesen bele tud feledkezni, és úgy kell őt visszahúzni, igaz, Zámbó Árpyt se véletlenül válogatták be a műsorba.

Ezen a ponton a fent nevezett híresség szó nélkül felállt és elindult kifelé a stúdióból, még Liptai is értetlenül nézte, vajon elege lett a műsorból? Másodpercekkel később viszont egy tortával tért vissza, amit a születésnapos Kárász Róbertnek akart átadni, de végül úgy döntött, viccesebb lenne, ha a fején nyomná szét az egészet. Mire a műsorvezető felfogta, mi történik, már mindene csupa hab volt, és csak annyit tudott kinyögni első döbbenetében: "a jó édes anyádat, te hülye vagy?"

Már ez is meredek egy élő adásban, de könnyen lehet, hogy a médiahatóság súlyosabb szankciókat vet ki a csatornára Zámbó Árpy harsány kacaja miatt, aki a térdét csapkodva azt találta mondani: "Hát ez hülye, hát nem megmondtam? De hülye vagy, b... meg!"

Kárász Robi eközben csak törölgette magát, végül pedig azzal zárta le a botrányos jelenetet, hogy elküldte a két őrültet egymással küzdeni, a maga részéről pedig kijelentette: "Én benneteket itt, ebben a stúdióban nem szeretnélek látni."

Megsérült Pákó férfiassága a ciciktől

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.