Majdnem lerokkant a lantművész

Videó: Benkő Dániel is megőrült!

Már csak néhány óra és megnézhetjük, hogyan őrülnek meg a celebek a tv2-n. A legújabb esti vetélkedőműsorban hétről hétre vicces vagy viccesnek szánt feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek.

2010.10.18 14:29ma.hu / Napi Ász

Elvan a celeb, ha játszik” - hangzik a tv2 legújabb „őrült” műsorának alcíme. És ez egyáltalán nem gúnyolódás, a műsorban versenyző 24 celeb tényleg megőrült, igaz, az egyik műsorvezető, Rákóczi Feri szerint eközben kifejezetten szerethetővé válnak.

A műsorból eddig csak néhány jelenet látott napvilágot, de úgy tűnik, erősen kell kapaszkodnia annak, aki tartani akarja a tempót a megőrülő sztárokkal. A műsorvezetők - Majka és Rákóczi Feri - nemrég elárulták, a legviccesebbnek azt a részt tartják, amikor a celebek kvízkérdésekre válaszolnak, de nyomógomb helyett úgy jelzik, hogy tudják a választ, hogy egy tojást összetörnek a fejükön.

Emellett persze lesz még sok más is, hatalmas esések, csúszások, gurulások, egy biztos: a celebek nem ússzák meg szárazon.

Kiszel Tünde is megőrült (Fotó: tv2/Napló)

De az önfeledt móka és kacagás néha abbamaradt, Benkő Dániel például ripityára törte magát az egy hetes forgatás alatt. Az egyik feladat közben megrándult a válla, amikor ráesett, egy másik alkalommal leszakadt a gitározós körme, ezen kívül az egy hét alatt begyűjtött egy felfázást és vesegyulladást, plusz egy gyomorrontást is - adta hírül a Napi Ász.

Ennek ellenére a lantművész és botrányhős nem bánta meg a részvételt, véleménye szerint nemcsak a fizikai képességei derülnek ki egy ilyen versenyben a résztvevőknek, hanem az is, szellemileg hogy bírja a gyűrődést.

"Az, hogy egy-egy feladatot hogyan teljesítek, nagyrészt agyban dőlt el" - fogalmazott Benkő.

Ha pedig tudni szeretnék, milyen a celeb, ha egy pofára ejtett sajtos-tejfölös lángoshoz hasonlít, feltétlenül kapcsoljanak ma este a Híradó után a tv2-re, az Ezek megőrültek! műsorára!

Benkő Dániel bigámiára vágyik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.