Szörnyű kosz volt a lantművésznél

Százezerért takaríttat Benkő - van szoba, amit nem ismer

A lantművész házában uralkodó rendetlenségről és koszról már évtizedes legendák szólnak, de most minden megváltozott. Benkő Dániel egy tévé felvétel kedvéért takaríttatott ki a budai lakban, ahol sok szobában már évek óta ember sem járt, nem hogy portörlő rongy.

2010.04.15 06:30Tabu tv

Tavaly januárban még Győzike és Falusi Mariann hüledeztek a Benkő Dániel konyhájában felhalmozódott évtizedes kosz láttán, de akkor a lantművészt egyáltalán nem érdekelte a sok kritika.

Azóta már túl van egy feleség-keresésen és rengeteg kalandon, ami lehet, hogy megváltoztatta őt, hiszen a Vacsoracsata márciusi forgatására már teljesen kitakaríttatta a házát, a Tabu Tv információi szerint 100.000 forintért!

"Körülbelül igen. Rettentő sok helység van. Egy hat tagú csoportot kellett hívnom, és azok három napig takarítottak: végigmentek a toronytól a pincéig. Vannak olyan szobák, ahová öt-hat éve be se tettem a lábamat, és olyan is, aminek még a rendeltetését sem ismerem!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel, aki szerint sok szobát csak az egerek látnak.

A kanos lantos újdonsült felesége, Andrea sem örült a nagy rendetlenségnek, így nekiveselkedett a rendrakásnak.

"Takarított! Ez a sorsa, most mit csináljunk... Én szeretek takarítani, csak nincs sok időm rá. Szeretem, ha rend van körülöttem, de úgy néz ki, hogy most minden a helyén van..."
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az RTL Klub sztárja.

Nyilvánosan flörtölt az exével Benkő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.