Első pillanattól tudta, hogy Andi lesz a párja?

Benkő: Nem vetkőzés és seggforma kérdése

Benkő Dániel fantasztikus életbölcsességeket osztott meg az internetes sztártévé stábjával, de mesélt Andival való kapcsolatáról is. Meglepő dolgot árult el: az első pillanattól kezdve tudta, hogy Andi lesz a "felesége".

2010.03.17 17:30Tabu tv

Benkő Dániel nagyon örül neki, hogy kedvese, Kovács Andrea a saját lényén keresztül akarja őt átörökíteni, akár egy gyerek formájában.

"Nem vetkőzés és seggforma kérdése az, hogy valakik egymásra legyenek hangolódva!"
- kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját Benkő Dániel, aki saját otthonában fogadta az internetes sztártévé stábját.

"Amikor először kiléptem, és a 16 lánnyal találkoztam, akkor ott már megszületett a döntésem. Az a villanás, ami akkor Andi szemében volt, mindent eldöntött!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában a meztelenkedő lantművész.

Benkő Dániel szerint a lányok közül senki más nem irányult felé akkora pozitív energiával és szexuális töltéssel, amint a későbbi felesége, Andi.

De ha ekkora a szerelem, akkor jogosan kérdezhetjük, hogy mikor jön a gyerek?

"Andi velem nem közli, hogy gyereket akar, mert annál tapintatosabb. Minden nő szeretne gyereket, de Andi az én lényemet akarja önmagán keresztül átörökíteni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő.

A lantművész neje szerint a szex csak csupaszon jó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.