Szép számmal jelentkeznek a hódítók

Tizenhat éves fiú jönne össze Benkő Editjével!

Már elkezdődött a szereplők jelentkezése a kikosarazott ara, Edit műsorába - Pár héttel ezelőtt Benkő Dániel a fináléban nem őt választotta feleség-kereső show-jában. Úgy tűnik, Editnek nincs oda panaszkodni: megdöbbentően fiatal fiúk is lesnék óhajait...

2010.02.18 08:20ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

E-mailben és telefonon is szép számmal jelentkeznek azok a férfiak, akik szívesen próbálnák meghódítani Editet, a Benkő Dániel-féle feleségkereső műsorban kikosarazott, tápiószecsői fodrásznőt. Egy jelentkező egyenesen azt írta róla: "Edit maga volt a legfényesebb csillag a Benkő show-ban".

De nemcsak a korabeliek, a fiatalok körében is igen népszerű Edit. A legidősebb hódoló 63 éves, a legifjabb jelentkező egy 16 éves fiú volt! Ő azonban még nem szerepelhet a műsorban.

Benkő Dániel elárulta, annak idején az ő show-jába is jelentkezett 16 éves lány. A kor nem zárja ki, hogy a valaki meg tudjon hódítani egy idősebb hölgyet, egyébként közte és választottja, Andrea közt is nagy a korkülönbség. Volt, aki Benkőt pancsernek titulálta, amiért nem Editet választotta, minderre a lantos annyit reagált: sok sikert kíván akkor neki - adta hírül a Napi Ász.

A 46 esztendős, szexis szőke Edit mára kiheverte nagy csalódását: a Benkő-show ideje alatt ugyanis végig abban reménykedett, hogy ő lehet a lantművész társa.

Erre minden oka meg is volt - nemcsak azért, mert mint kiderül, korábban maga Benkő nézte ki magának őt egy társkereső oldalon, és kérte meg, jelentkezzen a műsorba -, hanem azért is, mert sikerrel vette az akadályokat.

Egészen a fináléig nem lehetett tudni, ő vagy a riválisa, Andrea elé lép majd Benkő Dániel a gyűrűvel.

Edit úgy érezte, ő mindent megtett a siker érdekében, és lelkileg is közelkerült a sztárhoz, akit elmondása szerint őszintén szeretett.

Ennek ellenére keserű csalódás érte a templomban: a lantos közölte vele, hogy nem őt, hanem Andreát szeretné feleségül venni. A fodrásznő emelt fővel távozott, majd a templom kapujában eldobta csokrát, és sírva fakadt.

Benkő Dániel egyébként a nagy döntés előtt úgy nyilatkozott, nem szívesen választ a két hölgy között, ha tehette volna, mindkettőt az oltár elé vezeti. Ma is nagyon kedveli Editet, és sok sikert kíván neki a párkeresésben.

Dögös fehérnemű-vásárláson kapták Benkőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.