"Egy férfifaló vadállat"

Benkő: Kezdje edzeni a medencetáji izmait, aki Editet akarja!

A lantművész biztos abban, hogy az egykori ara-jelöltje megtalálja majd azt a férfit, aki mellett boldog lehet - Nyers, húszabáló vadállatnak tartja Editet, akinek a kegyeiért alaposan meg kell küzdeniük a férfiaknak.

2010.01.04 08:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szorít kikosarazott menyasszonyának, Editnek Benkő Dániel - ha egykori ara-jelöltjének műsort csinálnak, a kegyeiért versenybe szálló férfiakat ellátná néhány tanáccsal. Szerinte Edit valódi férfifaló, ő nem is értette, hogy bírta ki egyetlen pasi mellett a műsorban - úgy érezte, Edit fordított helyzetben jobban érezte volna magát.

Neki maga a férfi kell, szerencsés ízléssel áldotta meg a sors, mivel nem válogatós. "Nyers, húszabáló állat" - mondja róla Benkő, aki azt kívánja neki, szerezzen meg mindenkit, sőt, még őt is, ha tudja!

A kegyeiért jelentkező férfiaknak azt üzeni: kezdjék még most el edzeni a medencetáji izmaikat, mert szükségük lesz rá a nemes vadért folytatott küzdelemben - mondta a Napi Ásznak Benkő Dániel.

Edit, a 46 esztendős szőke fodrásznő Tápiószecsőről jelentkezett a lantművész feleségkereső-műsorába - mint kiderült, maga Benkő szúrta ki őt egy társkereső portálon, és kérte meg, hogy szálljon harcba ő is érte.

Edit úgy volt ezzel a dologgal, történhetne már vele is valami - szűkösen élt és külföldön sosem járt.

Magánélete sem alakult túl jól, a férje lelki terrorban tartotta, majd elváltak. Két lányuk született, egyiküktől Editnek már unokái is vannak. Később egy birkózóval esett szerelembe, de kapcsolatuknak hat év után vége szakadt.

Mivel úgy vélte, lakóhelyén már nemigen lehet ismerkedni, feltette magát egy internetes oldalra. Itt talált rá Benkő - a csinos Editnek a feleség-kereső műsor során sikerült közel kerülnie a lantművészhez, olyannyira, hogy a végső döntésnél ő és a végül győztesként kikerülő Andrea között kellett választani Dánielnek.

Editet sokkolta a lantos döntése, hiszen erős érzelmi szálak fűzték hozzá - nagyon megdöbbent, amikor helyette Andreát vezette az oltár elé. Mint mondta, megviselte a dolog - csak addig tartotta magát, míg ki nem ért a templomból, ott aztán keservesen sírni kezdett.

Nemrég azonban már úgy nyilatkozott egy műsorban, hogy túltette magát a történteken, és nem fogja tovább gyászolni a beteljesületlen szerelmet. Ha összejön a műsora, nemcsak a Benkő-korú férfiaknak ad esélyt.

Nem mondana nemet akkor sem, ha egy 35 év körüli pasiban találná meg, akit keres. A szerelmet kortalannak tartja, és bevallja: a fiatal srácok nagyon szépek!

Edit szerint a lényeg, hogy a sok apró mozaik: a gyengédség, a szerelem, a törődés és az erotika összeálljon egy férfiban.

Elképesztően jó az ágyban Benkő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.