Nem adja fel a lantos kikosarazott arája

A fiatal srácok szépek, hajjaj - kipróbálná Benkő Editje!

Úgy tűnik, már túltette magát a szerelmi bánaton Benkő Dániel kikosarazott menyasszonya - Edit elárulta, bár az elutasítás szörnyen rosszul esett neki, nem fogja tovább gyászolni a beteljesületlen szerelmet.

2009.12.18 18:30cool tv

Hamar túltette magát a szerelmi bánaton Benkő Dániel lepattintott menyasszonya, Edit.

A Cool Live-ban Zimány Linda és Müller Attila előtt elmesélte, ugyan rettentő mélyen érintette, hogy a lantművész nem őt választotta hitvesének, nem fogja tovább gyászolni a beteljesületlen szerelmet.

Dániel hoppon maradt arája elmesélte, nagyon erős érzelmi szálak fűzték a botrányos lantművészhez, de a lelke nem omlott össze és már készen áll arra, hogy valaki meghódítsa szívét.

Ezúttal azonban nem csak a Benkő korú férfiaknak ad esélyt, nem vetné meg, ha egy harmincöt körüli pasiban találná meg az igazit.

- Én úgy gondolom, hogy a szerelem az kortalan…Azért lehet a versenyzők között egy-két fiatal, hát hogyne a fiatal srácok szépek, hajjaj – mondta Edit a Cool stúdiójában.

Edit szerint nem az évek dominálnak, a lényeg, hogy a sok apró mozaik: a gyengédség, a szerelem, a törődés és az erotika összeálljon egy férfiban.

Bigámiát akar Benkő Dániel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.