"Reggeltől estig dugunk ezerrel"

Benkő: Andi, taníts meg engem ba...ni!

A feleséget kereső pucér lantművész ezúttal saját lakásában fogadta a Tabu Tv stábját, ahol a nemi szerveket és meztelen alakokat ábrázoló festmények árnyékában mesélt a szexuális életéről.

2010.02.11 13:30Tabu tv

Benkő Dániel azóta a föld felett lebeg, mióta az RTL Klub segítségével megtalálta az igazit.

"Ezer nőt lehet hajtani, de az ember életében el kell jönnie annak a pillanatnak, amikor egy nőben is meg kell találnia az ezerféleséget!" - meséli a tabutv.hu riporterének a pucérkodó lantművész, aki nemrég egy valóságshow keretein belül találta meg feleségét.

"Amikor együtt vagyunk, akkor reggeltől estig dugunk ezerrel. A szeretkezés része a szex, és ez a mi esetünkben úgy működik, hogy minden porcikánk részt vesz benne. Nemrég mondtam neki, hogy Andikám, taníts már meg engem b.szni. Azt mondta: Ó, tudsz te már!" - ecseteli Benkő Dániel a Tabu Tv internetes videójában az újdonsült arája és közte lévő pikáns kapcsolatot.

Benkő diktálja a divatot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.