Még teherbe is esett fogvatartói miatt

Döbbenetes dráma - Elrabolták és megerőszakolták a Benkő-show Andiját

A lantművész műsorában feltűnt barna szépség nem sokkal a Benkő-show után külföldön akart szerencsét próbálni - Andi az interneten olvasott egy álláshirdetést, ahol pizzériába kerestek dolgozókat Londonba. Sajnos, kiderült: egy rémálomba csöppent.

Így pózolt Szigeti Andi a Benkő feleséget keres című show-hoz képgaléria

2010.03.17 07:30

Csak a szerencséjének köszönheti, hogy sikerült hazaszöknie Szigeti Andinak - A csinos lány egyelőre képtelen felfogni, hogy történhetett meg mindez vele. Éjszakánként nem tud aludni és gyakran sír. Az Epizód magazinban elmesélt, min ment keresztül az elmúlt pár hónapban.

Egy londoni pizzériába jelentkezett munkára, ahová szakácsokat és pincéreket kerestek. Két hónapra ment volna ki és havi ezer fontot ígértek. Egy fiatal pécsi férfi és egy lány fogadta őket kint, és a haverjuk, aki tudta, mi folyik kint, mégsem szólt bele a dologba. A pizzéria normálisnak tűnt, és az első hétben semmi gond nem is volt.

Utána azonban elvették tőlük a pénzüket, útleveleiket, és bezárták őket egy kisebb szobába, a két fiút és az öt lányt, majd közölték, hogy itt az lesz, amit ők akarnak, mindenki pornózni fog, a lányok kurválkodni is, lesz hirdetésük is a neten. Andi elmondta, leszedték a képeit egy közösségi portálról és feltették egy oldalra, hogy jöjjenek a kuncsaftok - mesélte a döbbenetes részleteket a Benkő-show egykori sztárja az Epizódban.

Aki ellenállni próbált, azt megverték, így egy idő után mindenki rájött, jobb, ha csendben maradnak. A fiúkat fogvatartóik pornózásra, a lányokat pedig prostitúcióra kényszerítették. Rendszeresen jöttek-mentek a kuncsaftok két hétig, ágyneműt is csak akkor kaptak, ha éppen "vendég" jött hozzájuk. Andi elgyötörten mesélte az Epizód magazinban, hogy gumi nélkül kellett szexelniük és többször is megerőszakolták.

Első nap mondta már, hogy meg kellene szökni, de ez nem volt egyszerű, hiszen be volt minden kamerázva és késekkel, fegyverekkel rendelkeztek a fogvatartóik. Megkapták a fenyegetést, hogy innen senki sem szokott hazamenni, nem ők lennének az elsők, akik eltűnnek.

Két rettentően hosszúnak tűnő hét után akciófilmbe illő jelenetet produkáltak társaival: összecsomózták a ruháikat és lemásztak a második emeletről. Azt sem tudták, hol vannak, végül fogtak egy taxit, aki a helyzet elmagyarázása után ingyen elvitte őket.

A reptéren megkeresték az elsősegélyközpontot, ahol elmondták, mibe keveredtek. Azt a választ kapták, hogy sajnos ez itt mindennapos dolog, aki nem beszéli a nyelvet rendesen, az ki van szolgáltatva.

Andi már egy hónapja itthon van, de a történtek feldolgozása jó időbe fog telni számára. A legszörnyűbb az volt, hogy tehetetlennek érezte magát, nem csinálhatott semmit, csak amit mondtak neki.

Ráadásul itthon kiderült, hogy teherbe esett. Azt sem tudja, mit tegyen, kihez forduljon. Még rendbe kell tennie magát, és elmenni egy orvoshoz. Az édesanyja szerencsére mindenben sokat segít és mellette van - mondta el Szigeti Andi az Epizód magazinban.

A lány hozzátette, hogy páran utánajártak, mit lehetne tenni az elrablóik ügyében, de hidegzuhany érte őket, a rendőrségen ugyanis azt mondták, csak tettenérés útján léphetnek fel ellenük - adta hírül az Epizód magazin.

Benkőt a felesége kényszeríti szőrtelenítésre? - Olvassa el a részleteket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.