"Hasonlít a szerénységünk"

Videó: Előkerült Benkő Dániel ikertestvére!

Ha talán nem is a szó legszorosabb értelmében, de két "jó testvért" ismerhettünk meg a lelkiekben és kinézetben is hasonló Benkő Dánielben, és "Benkő Bélában"...

2010.08.23 06:29tabu.tv

Benkő Dániel a Deák téren, a Tabu Tv segítségével találkozhatott hasonmásával, Bélával. "Szép lehetek, ha így nézek ki, mint Te!" - kiált fel az RTL Klub sztárja az internetes sztártévé felvételén, amikor megpillantja azt a hajléktalant, aki valóban kísértetiesen hasonlított Dánielre.

"A szakállunk, a férfiasságunk és a sörünk is közös bennünk. Egy egyszerű állampolgár vagyok, aki kedveli a Benkő Dánielt, és alkatomból kifolyólag gondoltam, hogy egyezik a külsőnk." - meséli a tabutv.hu videójában Béla, aki némi borotválkozás, és egy magas sarkú felvétele után szinte összetéveszthetetlenül hasonlítana a feleségkereső sztárra.

Fotó: rtlklub/sajtoklub - Bársony Bence

"Van egy intellektuális koponyád, hiszen neked is hosszúkás a fejformád, mint nekem, az orrunk is hasonlít, hát még a szerénységünk... vannak közös vonásaink!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel, aki reméli, hogy jövő hónap elején még több hasonmással találkozik majd.

A Budapesti Egyetemi és Főiskolai Fesztiválon szeptember 9-én minden hírességnek öltözött szórakozni vágyó ingyen bulizhat, és még meglepetésekben is lesz része. Benkő Dániel még azt is kilátásba helyezte, hogy a rendezvényen az alkalmi barátjával mulat majd.



"El tudom képzelni, hogy leülünk egy kocsma asztalhoz és kvaterkázunk, mert az öltözködése ellenére Ő agyilag azért ott van és tiszta a tekintete." - fejtegeti Béla értékeit Benkő Dániel, aki a találkozó végén egy könyvvel is megajándékozta az "ikertestvérét".

Benkő Dániel hazudott a nőknek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.