Kihasználta őt a csatornája?

Kétszáz férfi gyűrte már a lepedőt Benkő Editjével

Horváth Editet Benkő Dániel feleségkereső-műsorában ismerhették meg a nézők, és sokáig úgy volt, hamarosan ő is saját produkció keretein belül keresheti az igazit - Edit most úgy érzi, átverték, mert minden adásba került, csak ő nem.

2010.05.27 09:30ma.hu

Átpártolt a konkurenciához Horváth Edit, a Benkő Dániel-féle feleségkereső show-ban megismert arajelölt. Úgy érzi, az RTL Klub átverte és kihasználta - megjelent Hajdú Péter műsorában, ahol elmondta: el van keseredve, mert mindeddig nem valósult meg a show, amit ígértek neki. Győzike műsorát tették be helyette.

Azt mondták neki, az élete gyökeresen megváltozik majd, de nem keresték azóta sem - panaszolta Edit a Frizbi című műsorban. Benkő egykori feleség-jelöltje elmondta, úgy tudja, Delhusa Gjon-nak is akarnak párkereső műsort csinálni, azt azonban nagyon fájlalja, hogy a csatorna közölhette volna vele, ha nem tartanak rá igényt többé.

Hajdú Péter felajánlotta neki: mozgalmat indítanak neki a Frizbiben, a nyár idején várják a jelentkezőket, és szeptemberben kiválaszthatja a férfiak közül a legmegfelelőbbet. Edit rábólintott az ajánlatra, majd közölte: ha az RTL Klub elindítja Delhusát ősszel, vele egyidőben, senki sem fogja a zenészt nézni. Horváth Edit egyébként elárulta, hogy bár nem hisz a szerelem nélküli szexben, élete során 200 férfival volt kalandja - adta hírül a Napi Ász.

A Benkő-showban megismert, tűzrőlpattant hölgyemény legutóbb akkor adott hírt magáról, amikor arról számolt be, hogy ma is együtt él egykori férjével, aki napi szinten "terrorizálja" őt.

Gyakran iszik, télen pedig különösen sokat, hiszen kőművesként nem nagyon van munkája. Ha alkoholt fogyaszt, kötekedővé válik, de még nem verte meg őt. Edit szerint csak azért, mert ő nem feszíti túl a húrt.

A tápiószecsői fodrásznő úgy vélte, számos lehetőséget kapott, mióta a Benkő-show-ban szerepelt és kis híján ő lett a lantművész választottja. Szerepelt a Kész átverésben, majd Vacsoracsatában is.

Edit úgy gondolta, ha ő rossz vagy unalmas egyéniség lenne, az RTL Klub nem tervezett volna vele - jó a karaktere és humort tud vinni mindenbe - vélekedett. Mint mondta, ha néha nem tudja kifejezni magát, azt direkt csinálja, mert a negatív reklám is jót tesz az embernek.

A fodrásznő nagy álma, hogy minél előbb felköltözzön Budapestre a lányával. Egyébként is szereti a pörgést - és ha elköltözne, a még mindig vele élő volt férjétől is megszabadulna, akivel válásuk ellenére hat éve egy fedél alatt lakik.

Benkő Dániel úgy véli: ő maga a Nemzeti Alaptanterv

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.