"Létezik az a nő, de csak az égiek tudják, ki az"

Benkő bevallotta: médiaházasságot kötött Andival!

Hatvanhárom éves lett a lantművész, aki kijelentette, mostantól monogámiát fogad. Amit keresett eddig "ezer nőben", megtalálhatja egyben is. A meglepő az, hogy ez nem a show-ban meglelt párja, Andrea.

2010.07.29 08:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nagy elhatározásra szánta el magát Benkő Dániel a 63. születésnapján: megfogadta, hogy mostantól monogám lesz. Kamaszkorától hajszolta az élvezeteket, de mától ennek vége. Rájött, hogy amit eddig számos nőben keresett, azt egyben is megtalálhatja.

Azt az égiek tudják, hogy ki az, de létezik - fogalmazott a lantos, aki ezután bevallotta: a feleség-kereső show-jában választott Andival "tiszteletreméltó médiaházasságot" kötött, melyet hivatalos ceremónia nem követett. Ez az állapot így is marad, szándékaik szerint nem is akarják összekötni életüket. Andrea egyelőre nem kommentálta mindezt. Jelenleg is Szlovákiában van és nem reagál a megkeresésekre - adta hírül a Napi Ász.

Benkő Dániel tavaly ősszel a képernyőn keresett párt magának - feleségkereső-show-ját izgatottan figyelte a fél ország, melynek fináléjában két nő küzdhetett meg a lantművészért: a szőke fodrásznő, Edit és a Szlovákiában élő tolmács, Andrea.

Benkő végül Andit választotta, ami Editnek igen rosszul esett, de később megbékélt a helyzettel. A páros egymásra találása után azonban nem egyszer lehetett hallani különös történeteket.

Januárban a feleség-kereső show-ban 15 nőt legyőzött Andreát valósággal sokkolta a hír, hogy a lantművész közel került egy másik nőhöz. Andi már a hivatalos esküvőt tervezgette, amikor a sajtóban megjelent, hogy kedvese állítólag lefeküdt egy hölggyel.

Dániel azonban leszögezte: valóban a vágyai vezérelték, amikor félreérthető közelségbe került a nővel, ám "a díványon borozgatni egy hölggyel nem egyenlő a szexuális kapcsolattal, és a szerelmen nem változtat" - jelentette ki.

Andrea elmondta, lehetséges, hogy sokan naivnak tartják, de úgy érzi, ők Dániellel egyre közelebb kerültek egymáshoz.

Tisztában van azzal, hogy Benkő nehezen áll ellen a női testnek, ráadásul ők nem is élnek még együtt - de bízik abban, hogy ilyet azért a párja mégsem tett.

Andi legszívesebben azonnal Magyarországra jött volna kideríteni az igazat. Ugyanakkor elmondta: szerinte a lantos sokat változott kapcsolatuk óta, ám ha valóban megcsalta őt, véget vet a szerelemnek.

Borász lett Benkő Dániel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.