Elhúzzák a nótáját?

Az emberek szerint Mága Zoltán is Benkő Dániel sorsára jut!

Pár hete látott napvilágot, hogy Mága Zoltán a pápának szeretne zenélni, azonban nem Ő az első magyar sztár, aki ilyen álmokat dédelget.

2010.06.28 11:17tabu.tv

Mága Zoltán temérdek híres és befolyásos ember előtt muzsikálhatott már, de óriási vágya, hogy XVI. Benedek pápa előtt is megtehesse mindezt. A Tabu Tv riportere most arról kérdezte az embereket, hogy mit szólnak a hegedűművész nagyszabású ötletéhez!

"Örvendek!; Örülök neki!; Jónak tartom, mert nagyon szépen zenél!; Sikert kívánok neki hozzá!; Nem nagyon izgat!; Nem érdekel Mága Zoltán!"
- jönnek sorra a válaszok a tabutv.hu videójában.

Nem Mága Zoltán lenne az első hazai híresség, aki a Vatikánban próbál szerencsét. Tavaly ilyenkor épp Benkő Dániel látogatott volna el a pápához, ha néhány száz méterrel a vallási ikon előtt nem fogják el őt a rendőrök.

"Szerintem Mága úrral is ugyan ez fog történni!; Miért vinnék el?! Azért a szezont ne keverjük össze a fazonnal...!"
- mondták a Tabu Tv internetes videójában a válaszadók. Nos, hamarosan minden kiderül, de addig is nézzétek a Tabu Tv-t!

Olvasson még többet a témában a Hírgyűjtőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.