Nyilvánosságra hozza vallomását Hulé Éva

Zámbó Jimmy-ügy: Családtagot gyanúsít a szemtanú

A rendőrség nem veszi elő újra az énekes ügyét, ezért a végzetes éjszakán jelen levő Hulé Éva nyilvánosságra szeretné hozni vallomását Zámbó Jimmy ügyében.

2010.08.17 07:28Fotó: MTI - TV2

Vállalja Hulé Éva, hogy 2001-ben hamisan tanúzott: múlt héten vallomást tett a rendőrségen, elmondta, mit látott Zámbó Jimmy halálának estéjén. Egy személyt megnevezett, akinek köze lehet a tragédiához.

A Nol.hu úgy tudja: hozzátartozó nevét mondta ki az asszony. Feljelentését mégis elutasította a rendőrség, a BRFK közleményt adott ki arról, hogy a feljelentésben foglaltak alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, ezért azt elutasítja - írja a Napi Ász.

Hulé Éva a történtek után úgy döntött, amint kézbe veheti rendőrségi tanúvallomását, azt nyilvánosságra is hozza. Ezzel az emberekre bízza az ítéletet.

Úgy véli, akik szerették Jimmy-t, azoknak tudniuk kell, mi történt vele. Nem vitte volna vásárra a bőrét ok nélkül, 9 órán át, úgy, hogy vállalta: korábban hamis tanúvallomást tett, ha nem tudná, mi is törént azon a végzetes éjszakán - szögezte le Hulé Éva a Napi Ászban.

A szemtanú a vallomás miatt könyvét is át fogja írni, mivel nem abban árulja el, mi történt a Királlyal. Hulé Éva úgy érzi: ő megtett mindent, nyugodt lelkiismerettel él tovább.

Nem akar nyerészkedni Jimmy nevéből, ha egyszer meg is jelenik a könyv, nemcsak az az egy éjszaka, hanem az eddig történtek is le lesznek írva. Sajnos ez nem egy show-, sokkal inkább egy szomorú történet - mondta el a Napi Ásznak a beteg asszony.

Zámbó Tihamér nem lepődött meg a rendőrség állásfoglalásán - mint mondta, gondolta, hogy ez történik majd. Időről-időre valaki mindig feltépi az öccse halála miatti sebeket. Szeretné azt mondani, nincsenek kétségei, de máig is vannak. Nem akar viszont többé ezzel foglalkozni - jelentette ki a Napi Ászban Zámbó Jimmy testvére.

Jimmy fia kezd hinni Hulé Évának!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.