Hangszalagra veszi a titkot Jimmy volt bizalmasa?

Hulé Éva: Ha kiesem a tolószékből, elfordítják a fejüket

Nagyon megviselte az élet Hulé Évát - A beteg asszony, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja úgy véli, halála előtt biztonságba helyezi a titkát.

2010.08.05 09:29ma.hu - Fotó: MTI - TV2

Totális roncsnak érzi magát testileg és lelkileg Hulé Éva - A Király egykori bizalmasa tudja, fizikai tüneteit rémes lelkiállapota is befolyásolta. Némán zokog a lakásban, ahol most, átmenetileg van villany, de ha továbbra sem rendezi adósságait, ismét kikapcsolják. Egyetlen kapcsolata a külvilággal egy már tönkremenőben levő mobil.

A lakást az akadálymentesítés hiánya miatt nem hagyhatja el, a ház közös képviselője nem hajlandó összehívni a lakógyűlést, hogy engedélyezzék számára az akadálymentesítést. Az új lakókat a képviselő megfélemlíthette valamivel - véli Éva, aki elpanaszolta: sosem volt ilyen rossz légkör a házban. Múltkor kiesett a székéből az udvaron, és hárman is elfordították a fejüket.

Hulé Éva egyelőre semmilyen kiutat nem lát szorult helyzetéből. Csak a kórház személyzete áll mellette, odabent úgy érezte magát, mintha lenne családja. Sajátjából ugyanis már senki sem él. Férjével 32 évig boldogan éltek, de sajnos gyermekük nem született.

Zámbó Jimmy egykori közeli barátja szerint ha az énekes élne, mindez nem történik meg vele - úgy érzi, titka emésztette fel a testét is. Orvosilag bizonyítható, hogy a Jimmy halála utáni hónapokban betegedett meg. Jött a pánikroham, álmatlanság gyötörte - később krónikus probléma alakult ki mindebből.

Az élettől annyit szeretne még, hogy megtanuljon élni fogyatékosságával, kis idejét békében szeretné leélni. Már ha lenne mit ennie, attól is boldog lenne, és ha nem lennének fájdalmai. Ha erre nincs mód, a gyors halálban bízik. Évát bántja, hogy mindenki az üzletet látja csak benne. A titkot, Jimmy halálának igaz történetét leírja, vagy hangszalagra rögzíti: halála után megtalálhatja valaki. Így fog gondokodni a szörnyű igazságról - mondta el a Star magazinnak a beteg asszony.

Hulé Éva a közelmúltban már annyira el volt keseredve, hogy felszívott egy halálos adag inzulint - de annyi ereje sem volt, hogy beadja magának azt. Mivel súlyos cukorbeteg, tavaly le kellett amputálni az egyik lábát, de nem sokkal később másik lábfejét is elveszítette.

Fogyatékosságával igen nehéz élnie, ráadásul az akadálymentesítés híján így nem is közlekedhet környezetében. Olykor akadtak segítői, de sajnos hosszú távon egyik sem oldotta meg az idős asszony problémáit.

Ma ott tart, hogy mivel nincs pénze, egy-egy zsemlén tengődik minden nap. Pedig ha nem eszik rendesen, betegsége rosszabbra fordulhat. Lakásában a villanyt és a gázt nélkülözi - noha villany átmentileg most van -, mert közüzemi számláit hosszú ideje nem tudja fizetni.

Mint elmondta: azért áll ennyire rosszul anyagilag, mert a kórházban töltött idő alatt három haláleset is történt a családjában, ő a költségekre hitelt is felvett. Emellett korábban kezességet vállalt egy ismerőse hiteléhez, amit ő nem fizet, így a részleteket az ő nyugdíjából vonják le.

Ráadásul a közelmúltban döbbent rá, hogy akik eltartási szerződést ajánlottak neki, lakását is kijátszották alól, ő annak már csak haszonélvezője...

Zámbó Jimmy halálának szemtanúja életmentő gyógyszereit sem tudja már kiváltani, amputált lába pedig egyre rosszabb állapotban van.

Elárulta: míg korábban tartott a lelkesedés, már egyetlen kiadót sem talál, amely megjelentetné Jimmy végzetes estéjének igaz történetét.

Zámbóék meglátogatták a beteg szemtanút!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.