Kifizették a sztár bizalmasának műlábát!

Jimmy segít a túlvilágról Hulé Évának?

Egy fiatal zenekar tagjai több száz kilométert utaztak, hogy kifizethessék Zámbó Jimmy egykori bizalmasának az életét megkönnyítő műlábat - Hulé Éva ezzel ismét képes lesz az önálló életre.

2010.05.25 06:30

Több hónapos kórházi kezelés után hazatérhet és ismét önálló életet élhet Hulé Éva, Zámbó Jimmy egykori jó barátja - Az asszonynak ugyanis, akinek súlyos betegsége következtében mindkét lábát amputálni kellett, segítségére sietett egy háromtagú fiatal zenekar.

A Magic Of Music tagjai, Szandra, Csaba és Szabolcs egy ismerősüktől hallottak Éva nehéz helyzetéről, és maguk is régóta nagy Jimmy-tisztelők - írja a Napi Ász.

Amikor megtudták, hogy a Király egykori barátja bajban van, úgy döntöttek, kifizetik számára a nélkülözhetetlen műlábat. Nagyon jó érzés volt látni Éva örömét, amikor végre önállóan át tudott ülni a tolószékébe, és kikerekezett a napsütésbe - mesélték a zenekartagok, akik szerint nem tettek nagy dolgot, de ez Éva számára a szabadságot is jelenti.

Csaba elárulta, a nehéz körülmények között élő asszonyt továbbra is szeretnék segíteni - adta hírül a Napi Ász.

Hulé Éva elmesélte a fiataloknak, hogy szeretne hazamenni, de a kórházban töltött napok alatt a villanyt és a gázt kikapcsolták nála.

Egy lábadozó betegnek igen fontos az alapvető kényelem, ezért a zenekar tagjai úgy döntöttek, jótékonysági koncertet szerveznek számára. A bevételből szeretnék rendezni a tartozásait - mondta el a Napi Ásznak a Magic Of Music tagja, aki reméli, a koncerten az első sorokban köszönthetik majd Jimmy egykori bizalmasát is.

Hulé Éva könnyeivel küzdött, amikor köszönetet mondott a fiataloknak. Nemcsak segítségük okozott neki örömet, de olyan kedvesek, öröm volt rájuk nézni is, különösen, hogy az utóbbi hónapokat ő bezárva töltötte. Fantasztikus érzés, hogy Jimmy emléke nekik is jelent valamit - mondta el a Napi Ásznak a beteg asszony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.