Balesetveszélyes a pucér napfürdőzés - másra nézve

Meztelenül napozott, karambolt okozott

Karambolt okozott egy nő, aki meztelenül feküdt ki az ablakába napozni - na persze nem ő vezetett közben, csak a puszta látványa terelte el az autósok figyelmét, akik nehezen tudtak a vezetésre figyelni.

2014.06.19 08:29ma.hu
Fotó: Daily Mirror/CEN

Nem múlik el nap, hogy ne hallanánk a napozás veszélyeiről, de arról csak elvétve esik szó - ha egyáltalán -, hogy milyen veszélyei vannak MÁSOKRA nézve a meztelen napfürdőnek. Egy bécsi nő mindenesetre közlekedési káoszt és kisebb balesetet is okozott, amikor egy társasház harmadik emeleti ablakába pucéran feküdt ki, hogy élvezze a délutáni napsütést. "Azt hittem, napszúrást kaptam, amikor megláttam" - idézte a Daily Mirror Gregory Shakaki szavait, aki egyike volt azon keveseknek, akik "kívülállóként" szemlélődhettek, a férfi ugyanis nem autóval hajtott el az ablak alatt.

Michael Kienast is szerencsésnek mondhatja magát, ő épphogy kimaradt abból a koccanásból, ami az orra előtt történt: az előtte haladó fickók összeütköztek, mert ahogy észrevették a ruhátlan nőt, figyelmük már nem az útra irányult. "A fiatal hölgy bizonyára szeret ott napfürdőzni, ahol ez kissé szokatlan" - magyarázta a szemtanú. "Nem nézed, hogy hova mész?" - csattant fel az elöl haladó autós, mire a másik, aki beleszaladt, zavartan mutogatott az ablak felé, mondván, az a látvány terelte el a figyelmét.

Mire a rendőrség a helyszínre ért, több autó is veszélyes közelségbe került ahhoz, hogy balesetet szenvedjen, de az egyenruhások megjelenését az exhibicionista nő már nem várta meg, becsukta az ablakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.