Azt hitte, ha ő nem lát, akkor őt se látják?

Meztelenül napozott, lecsukták a vakot

Vakként van nyilvántartva az idős férfi, aki a jelek szerint úgy gondolja, hogy ha ő nem lát senkit, akkor más se fogja látni őt - de a szomszédok nem ilyen elnézőek, mikor meztelenül napozik a nyitott kertben.

2014.02.17 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A szomszédok nehezen viselik a 66 éves Hugh McLaughlin furcsa szokását, és már számos alkalommal bejelentést tettek ellene a rendszeres közszemérem-sértései miatt. Az észak-walesi Rhyl egyik társasházában élő férfi vakként van nyilvántartva, és így aligha zavarja őt, mikor az emberek megvető pillantásokat küldenek felé. Épp ezért gyakorta fekszik ki a közös kertbe anyaszült meztelenül, hogy a hasát süttesse a napon, a szomszédai sopánkodása meg a legkevésbé sem zavarja, az erkölcsi érzéket sértő szokásával esze ágában sem volt felhagyni.

Úgy tűnik, a viszony nemcsak emiatt nem mondható felhőtlennek a férfi és szomszédai között: az öreg rendszeresen jelentgeti fel a többi lakót, bár ezeknek a vádaknak a nagy részéről mindig kiderül, hogy alaptalanok. Most a tavaly nyári sorozatos meztelenkedés miatt bíróság elé állították McLaughlint és 120 nap börtönre ítélték. Emellett hároméves távoltartási végzést is kapott a bírótól - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.