Meztelenül hajtott el a biciklin, mikor kizavarták

Ráizgult a zsömlékre: pucérra vetkőzött a pékségben

Egy szál semmiben pattant fel a biciklire és tekert el az a férfi, akire egy pékségben tört rá a gerjedelem, majd ledobálta az összes ruháját és simogatni kezdte saját magát.

2013.06.25 08:18ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Csak tippjeink vannak, mire emlékeztették a formás bucik és zsömlék a perverz férfit, de az biztos, hogy igen csábítóan hatottak rá a péksütemények, mert amikor besétált a német Waldram egyik pékségébe, se szó, se beszéd, ledobálta magáról a ruhákat, majd amikor már anyaszült meztelenül állt az üzlet közepén, elkezdte a nemiszervét simogatni. A személyzet dühödten támadt rá, mire a felizgult férfi felpattant a kerékpárjára, és még mindig úgy, ahogy előtte volt, ruhátlanul eltekert a helyszínről.

A rendőrség egyelőre keresi a férfit, bár megjegyezték, hogy elég feltűnő lehetett, amint az utcán pucéran pedálozott - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.