Meghibbant a tinédzser, bevitték őt

Meztelenül, egy óriási órával hadonászva fenyegette a rendőröket

Teljes önkívületi állapotban ordítozott összefüggéstelen számsorokat, miközben egy túlméretezett órával hadonászva fenyegette a rendőröket a megháborodott tinédzser, akit végül letartóztattak.

2014.02.12 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Betöréssel, a közrend megzavarásával és egy rendőr megtámadásával vádolnak egy 17 éves fiatalt Floridában, aki a jelek szerint teljesen öntuadtlanul, a rendőrség szerint delíriumos állapotban kezdett ámokfutásba. Conrad Hopper anyaszült meztelenül besétált a szomszédjához, ahol hangosan különböző számokat kezdett sorolni, látszólag teljesen értelmetlenül, a szomszéd pedig kihívta a rendőröket, amikor látta, hogy a tinédzser beszámíthatatlan állapotban van. A tisztek érkezése még jobban felizgatta a háborodott fiatalt, mert ezután körbejárta a házat és egymás után törte össze a bent lévő tárgyakat, mielőtt kisétált a hátsó ajtón és rátámadt a rendőrökre egy túlméretezett órával.

Letartóztatása sem ment könnyen, a dulakodás közben állítólag eltörte az egyik tiszt karját, végül csak úgy tudták ártalmatlanná tenni, hogy kábító lövedéket használtak - számolt be a Toronto Sun című lap. Most több vétség miatt is bíróság előtt kell felelnie, de nem tudni, mi okozta az állapotát és azt sem, hogy az mennyiben befolyásolja a várható büntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.