Mi lehetett a válóok?

Időszakos őrültté vált egy férfi a válása miatt

Nehezen hihető az alábbi történet, ami szerint a coloradói Earl Ray Jones egy kisebb vagyont dobott a kukába, csak azért, hogy felesége ne kapja meg a felét.

2013.10.31 18:59ma.hu

A válófélben lévő Jones állítása szerint 500 000 dollárnyi (több mint százmillió forint) megtakarítását váltotta először aranyra, majd dobta ki a kukába, mindezt azért, hogy a válás után felesége egy fillért se lásson a pénzből.

„Bezonyám megtettem” – mesélte az 52 éves, korábban a védelmi minisztériumnak dolgozó Jones a felesége ügyvédje által kezdeményezett meghallgatáson. Eskü alatt tett vallomása szerint az aranyat egy Colorado Springs-i motel mögötti kukába hajította. 

A férfi által benyújtott banki iratok annyit mindenesetre bizonyítanak, hogy Jones pénzét egy arizonai nemesfém kereskedőnél aranyra váltotta. Az már persze más kérdés, hogy a megkövült napvilágot tényleg kidobta-e, vagy csak szingli napjaira tartogatja valahol. Bármennyire is gyűlöli az ember ex-feleségét, nem hajít ki egy ekkora vagyont a kukába. Biztonságba helyezi inkább egy letétmegőrzőben, feltehetőleg más neve alatt.

„Azt szoktuk mondani, hogy a válás idején az emberek időszakosan örültté válnak” – véleményezte az esetet a válóperes ügyvéd. „Ha egytől tízig kéne osztályoznom ezt a történetet, mindenképpen tízest adnék rá” – tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.