Nem volt szomjas...

Meztelenül futkorászott diákjai előtt a matektanár

Felnőtt filmekbe illő jelenettel döbbentette meg a lakókat egy piknikező helyen egy Bihar megyei tanár.

2013.08.06 10:20ma.hu

A fiatal, minden gátlástól mentes férfi a Bihar megyei Bratca település iskolájában oktat matematikát. A barátaival piknikező tanárnak igencsak melege lett, ezért ledobta magáról ruháit, több gyerek szeme láttára. A valószínűleg tetemes mennyiségű alkoholt fogyasztó férfi alsónadrágjától megszabadulva, meztelenül futkorászott a piknikezők között - írta a manna.ro híroldal.

„Egy viselkedészavar, de akár egy pszichés betegség kezdetének a jele is lehet. De persze az sem kizárt, hogy rengeteg alkoholt fogyasztott” – magyarázták pszichológusok a tanár tettét.

A videót itt nézheti meg >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.