Marenec Fruzsi a szalagkorlátnak csapódott

Képek - Balesetet szenvedett a MezTelenül műsorvezetője!

Autóbalesetet szenvedett Marenec Fruzsi: egy szalagkorlátnak csapódott, de szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet. A versenyzéstől így ez sem vette a kedvét.

Marenec Fruzsi újra a ringen képgaléria

2013.06.13 12:04ma.hu

Balesetet szenvedett Marenec Fruzsi. A SportKlub csinos műsorvezetője gyakorlás közben elveszítette uralmát a jármű felett a Slovakia Ringen és a szalagkorlátnak csapódott. Fruzsinak szerencsére nem esett bántódása és az autóversenyzéssel sem hagyott fel a szerencsétlen eset miatt, így a hétvégén a Pannónia ringen újra rajthoz áll a Lotus Ladies Cup következő futamán.

Marenec Fruzsinak nem szegte kedvét a baleset, így továbbra is keményen edz, hogy egyre jobb helyezéseket érjen el a hölgyeknek rendezett versenysorozat futamain. A bajnokság indulói bemelegítésképpen egy gokart pályán mérték össze tudásukat, a SportKlub MezTelenül című műsorának kamerái előtt.

A Lotus Ladies Cup indulói (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

Volt egy balesetem a Slovakia Ringen, ahol egy kanyarban megcsúszott a kocsim hátulja, és elvesztettem az uralmat az autó felett. A kocsi pörgött-forgott, majd a szalagkorlátnak csapódott. Az eset után volt bennem egy kisebb félsz, de mivel így megéreztem, hogy mennyire masszív a jármű, továbbra is magabiztosan ülök be a volán mögé. Úgy érzem, a történtek nemhogy visszavetették, inkább előre mozdították a fejlődésemet” – magyarázta Fruzsi.

A műsorvezető a gokart versenyen nagyon jó eredmény ért el. „A minap harmadik és negyedik lettem gokartban a teljes csapatból. A sok gyakorlás végre meghozta a gyümölcsét. Bizakodva nézek a következő verseny elé, amely a Pannónia Ringen lesz. Javíthatja az esélyeimet, hogy a lányok többsége még nem találkozott a pályával, viszont a mentorom, Tóth Zoli többször is versenyzett már rajta, így hasznos tanácsokkal tud majd ellátni. Szeretnék a középmezőnyben végezni, ha pedig a gokartozás eredménye megismétlődne, az óriási boldogság lenne” – tette hozzá a SportKlub műsorvezetője.

Ha kíváncsi a Lotus Ladies Cup indulóinak gokart versenyére, ne hagyja ki a a MezTelenül adását június 13-án, csütörtökön 21:15-kor a SportKlub műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.