Sándor Orsi lesérült, őt kell helyettesíteni

Marenec Fruzsi beugrott egy kicsit autóversenyezni

Váratlan helyzet állt elő, Sándor Orsi egy súlyos sérülés miatt nem tud indulni a Lotus Ladies Cup futamain, így sportklubos kolléganőjének, Marenec Fruzsinak adja át a kormányt. A riporter kicsit fél, de elszánt.

2013.04.10 17:41ma.hu

Sándor Orsinak egy korábbi betegsége újult ki a versenyre felkészítő gokartozás miatt. „Korábban évekig küzdöttem ízületi gyulladásokkal, amit azt hittem, teljesen sikerült legyőznöm, de sajnos a csuklómon kiújult ez a probléma. Az orvosom szerint sérv alakult ki ezen a ponton, az edzések okozta megerőltetés miatt. Az is lehet, hogy műteni kell, így semmiképpen nem tudok indulni a Lotus Ladies Cup futamain.

Vérzik a szívem, hiszen mindent beleadtam a felkészülésbe, és nagyon vártam már az első futamot, de abban biztos vagyok, hogy Fruzsi jól helytáll a versenyben, nagyon szurkolok majd neki
” - jelentette ki Orsi.

Marenec Fruzsi először megijedt, de a vagány műsorvezető végül úgy döntött teljesen kezdőként is belevág az autóversenyzésbe. Eddig csak gokartban próbálta ki magát, versenyautóban csak az anyósülésen ült, most azonban egy bivalyerős Lotusszal kell bizonyítania.

Fruzsi és Orsi (Fotó: autósgyorsasági.info)


Amikor kiderült, hogy Orsi nem tud indulni és enyém a lehetőség, az első, amit éreztem, az a félelem volt. Iszonyatosan megijedtem, hogy képes leszek-e a feladatra. Aztán a kíváncsiságom és a küzdőszellemem erősebbnek bizonyult, és úgy döntöttem, belevágok!” - árulta el Fruzsi.

A SportKlub műsorvezető-riportere megtette az első köröket a kocsijával és egyelőre úgy tűnik, megy neki a száguldás. „Sokkal később kezdtem bele a felkészülésbe, mint a többi induló, hiszen április 26-án már startol a szezon. Az első edzésen mégis sikerült a kezdő köridőmből az utolsóra 12 másodpercet lefaragni, amiben nagy segítséget jelentett Tóth Zoltán vezetéstechnikai instruktor, valamint Czollner Gyula és Világi Péter kollégám is, akik korábban versenyeztek és most jó tanácsokkal láttak el.

Úgy gondolom, reális célokat kell kitűznöm magam elé, és akkor nem érhet csalódás. Az első versenyen szeretnék célba érni, aztán persze egyre jobb eredményeket elérni
” – tette hozzá a csinos képernyős.

Marenec Fruzsi első autóversenyzős kalandját a MezTelenül is bemutatja április 11-én, csütörtökön 20:30-kor, a SportKlub műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.