Azt mondta, kényszerítették

Vécépapírral készült kirabolni a pizzériát

Egy titokzatos fegyveresre hivatkozott a tolvaj, aki állítólag kényszerítette őt a rablásra, de aztán lebukott. A legfőbb bizonyíték a vécépapír volt, amit a rabláshoz próbált felhasználni.

2014.12.30 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Nem volt ideje elmenekülni sem a tolvajnak, a pizzéria egyik alkalmazottjának időben sikerült megnyomnia a pánikgombot, ami azonnal riasztotta a helyi rendőröket. A 29 éves Eric Frey a pennsylvaniai Uniontown egyik éttermébe tért be a hétvégén, de nem pizzázni szeretett volna, hanem a bevételt követelte, mégpedig egy darab vécépapírra írt üzenet formájában. "Pisztoly van nálam. Adj 300 dollárt" - állt a papíron.

Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi azt állította, hogy egy nagydarab, szakállas férfi kényszerítette őt a rablásra, miután a kezében egy pisztollyal leszólította egy közeli sikátorban. Az állítólagos felbujtóról többet nem tudott elárulni, a rendőrök pedig nem bízták a véletlenre, és házkutatást tartottak Frey lakásában.

Nem kellett sokáig keresgélniük: rövidesen rábukkantak egy szinte teljesen ép vécépapír-gurigára, amiről csak az első néhány kocka hiányzott, a következő rétegen viszont ott maradt a toll nyoma, amivel a férfi felírta az "üzenetét". Azt nem tudni, vajon Freynek van-e ügyvédje vagy egy kirendelt védőnek kell-e majd megküzdenie a kimagyarázással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.