Megette a bizonyítékot, belehalt

Életével fizetett a hüvelyében csempészett drogért

A hüvelyében elrejtve próbált drogot csempészni egy nő, ám amikor letartóztatták, attól félt, hogy lebukik, így inkább kivette a crackes kapszulákat és elfogyasztotta a tartalmukat.

2014.12.27 08:00ma.hu
April Rollinson (Polk megyei Seriffhivatal)

Meghalt egy 31 éves rab, miután megpróbálta eltüntetni a drogcsempészet bizonyítékait a hüvelyéből, ahová a kapszulákat rejtette. A nőt a floridai Polk megyében tartóztatták le a hónap elején, majd a börtönbe szállítása után a tisztek felfedezték, hogy két csomagot rejtett a hüvelyébe. Azonnal kórházba szállították, ám mire az orvosokhoz került, már csak a cracket - a kokain kristályos formáját - tartalmazó két tasakot találták meg a vaginájában.

A rendőrök úgy sejtették, hogy April Rollinson azalatt vehette ki a kábítószert, amíg nem volt senki a közelben, és a jelek szerint jobban félt a rá váró büntetéstől, mint a haláltól, mert elfogyasztotta a cracket. Az orvosi csapat eltávolította a crackes csövet a nő hüvelyéből, de az állapota rohamosan romlani kezdett, miután visszavitték a cellájába, és Rollinson az idei karácsonyt már nem élte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.