Túlságosan örült a kutya a gazdinak

Saját kutyája buktatta le a drogdílert: nagyon csóválta a farkát

A saját kutyája buktatta le a férfit, akit a rendőrség kábítószergyártás miatt akart épp letartóztatni, de a férfi kereket oldott. A tisztek viszont elengedték a kutyáját, és követték, amint a gazdája nyomába eredt.

2014.10.30 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Kábítószergyártáson kapták az alabamai rendőrök Edwin Hendersont, de a férfinak majdnem sikerült meglógnia, amikor a házkutatás elől elszaladt a házából. A környéken a gyanúsított könnyen el tudott bújni, és a házkutatásra kirendelt csapat kevés lett volna a felkutatásához, de a tisztek észrevették, hogy Hendersonnak van egy kutyája is. Így aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve elengedték a négylábút, aztán már csak arra kellett ügyelniük, hogy nehogy szem elől tévesszék.

Nem is kellett sokáig várniuk, mert egy idő után a kutya megállt egy helyen a magas fűben és feltűnően jókedvűen kezdte csóválni a farkát - és valóban, a drogkészítő ott próbálta meghúzni magát. Most Henderson már a rendőrség "vendégszeretetét" élvezi, arra azonban a hivatalos jelentések nem tértek ki, hogy az akaratán kívül árulóvá lett Bo nevű kutyára ki vigyáz - adta hírül a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.