Futár lehetett a kis rágcsáló?

Drogtolvaj mókust találtak a rendőrök, de meglógott a fürge állatka

A mókust kergető három fiúra figyelt fel egy egykori rendőr, ám amikor jobban megnézte a kis állatka szájában lévő csomagot, kiderült, hogy abba nem mogyorót szoktak csomagolni.

2014.09.11 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/cbenjasuwan

Furcsa mókust talált egy egykori rendőr az orosz Sziktivkar városban, bár eredetileg a három diákra figyelt fel, akik üldözőbe vették az apró rágcsálót. A közeli iskolába járó nebulóknak az tűnt fel, hogy a mókus fogai közt nem mogyoró vagy a szokásos "mókuseleség" van, hanem mintha valami csomagocskát zsákmányolt volna. Az orosz Interfax hírügynökség szerint az exrendőr megkérte a srácokat, hogy hagyják békén az addigra sarokba szorított mókust, majd elkezdte vizsgálgatni a tasakot.

A kis piros csomagocska minden oldalról zárt volt, és a rendőrként töltött időkből még jól emlékezett rá, hogy az efféle csomagokat rendszerint kábítószer-kereskedők szokták használni, hogy kis dózisokban tudják eladni a drogot. Ám miközben igyekezett megfejteni a rejtélyt, a mókusnak sikerült kihasználnia a helyzetet és villámgyorsan eliszkolt a fák között, így az utolsó nyom is elveszett. "Nem tudtuk elkapni, így sosem tudjuk meg, hogy a csomag hova ment vagy honnan jött" - magyarázta a meg nem nevezett exzsaru.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.