Vadállatnak nézte az apró lényt

Hálóingben menekült a mókus elől

A rendőrséget hívta első rémületében egy nő, hogy mentsék őt meg egy vadállattól, ami üldözi - utóbb kiderült, mindössze egy csöppnyi mókusfajta tévedt be a kertjébe.

2013.05.07 15:52ma.hu

Kétségbeesett telefonhívás futott be a cseh Husovice Brno közelében az illetékes rendőrségre és egy nő rémülten panaszolta el, hogy egy szál hálóingben kellett neki otthonról elmenekülnie, miután egy "vadállat" betört a házába. A rendőrség azonnal kivonult a 45 éves Ivona Hubkova otthonához, majd óvatosan megfogták a konyhában remegő apró pelét - egy néhány centis mókusfajtát -, és a nő kertjén kívül szabadon engedték.

Hogy miért rémült meg az ökölnyi rágcsálótól a nő és miért nem tudta egymaga kizavarni a házból ahelyett, hogy csaknem félmeztelenül rohant az utcára, arról az austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem számolt be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.