Kutyával szexelt a nő és le is videózta

Drogos bizonyítékot kerestek, kutyaszexes képeket találtak

A nő kábítószeres ügy miatt keltette fel a rendőrség figyelmét, ám amikor lefoglalták a mobiltelefonját és elkezdték vizsgálgatni, egy sokkal döbbenetesebb ügyre derült fény.

2014.10.31 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Állatszex miatt indult eljárás egy nő ellen az ausztráliai Brisbane-ben, bár eredetileg kábítószeres üggyel kapcsolatban kezdtek nyomozni utána. A 25 éves Jenna Louise Driscoll a rendőrség szerint marihuánát terjesztett, és amikor a bizonyítékokat kezdték összeszedni ellene, a mobiltelefonját is lefoglalták. Annak átnézésekor azonban a rendőrök nemcsak a drogos kapcsolatok adataira bukkantak rá, hanem három videóra is, amelyen Driscoll volt látható szex közben egy kutyával. A nő - akiről az ausztrál sajtó fontosnak tartotta megjegyezni, hogy hidrogénezett szőke hajú - szerdán került a brisbane-i bíróság elé, de mivel le tudta tenni a kiszabott óvadékot, szabadon térhetett haza az otthonába egy meg nem nevezett férfival.

A queenslandi állatmenhely vezetője, Mark Townend az eset kapcsán meglepetésének adott hangot, kiemelve, hogy ez nem olyasmi, amire az emberek számítanak, meglehetősen szokatlan hír. "A legutóbbi eset, ha jól emlékszem, néhány évvel ezelőtt történt, ez nem olyasmi, amiről gyakran hallunk" - fogalmazott. Ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy ahhoz, hogy a kutyát eltávolíthassák a nő közeléből vagy egyéb lépéseket tegyenek a megmentésére, előbb azt kellene bizonyítani, hogy a perverz aktus közben a kutyát gyötörték vagy kegyetlenül bántak vele. Driscollnak egyébként decemberben kell újra megjelennie a bíróság előtt, akkor indul a tárgyalása - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.