Laza hangulatú döntő után nyert Andi

X-Faktor - Egy kicsi lány nagy napja: Tóth Andi vitte a 25 milliót

A verseny feszültségének már nyoma sem volt, még az eredményhirdetést is mosolyogva, könnyed hangulatban várta a két lány, így a 2014-es X-Faktor döntőjéről elmondható, hogy igazi jutalomjáték volt mindenki számára.

X-Faktor 2014: a finálé képgaléria

2014.12.22 07:20ma.hu

Fergeteges hangulatú döntőnek lehettek tanúi azok, akik vasárnap este az X-Faktort választották a tévécsatornák programjai közül, sőt, a legelszántabbak már kora délutántól folyamatosan X-Faktor-lázban égtek, hisz valamivel 1 óra után már elkezdődött a felvezetés az esti döntőre, a régi versenyzők és a show háttérszemélyzete, no meg persze a rajongók egymásnak adták a kilincset a backstage-ben. Hogy mi minden történt, kik voltak a vendégek és milyen meglepetésekkel tértek vissza, arról a ma.hu olvasói is folyamatosan képben lehettek, hisz percről percre beszámolóval követtük az eseményeket.

A finálé este 7 előtt nem sokkal vette kezdetét, amikor is három versenyző, Benji, Horányi Juli és Tóth Andi vágott bele az utolsó nagy kalandba, de a korábbi fordulókkal ellentétben itt már nyoma sem volt a versenyhelyzetnek, még a mentorok is ünnepélyes és örömteli hangulatban voltak, a három fiatal pedig önfeledten énekelt - igaz, közülük csak kettőnek adatott meg, hogy mind a négy számot bemutassa a közönség előtt.

Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás (A galériához KATT a képre!)

A show menetrendje szerint ugyanis a válogatón előadott daluk, majd egy karácsonyi szám után a szavazást rövid időre leállították, és az addig legkevesebb szavazatot gyűjtött versenyző számára a verseny véget ért, a finálé félidejénél így a rajongóknak el kellett búcsúzniuk Benjitől. Az eredmény láthatóan senkit nem lepett meg, még Alföldi Róberten sem lehetett látni az előző esti csalódottságot, amikor Nagy Ricsit veszítette el a mentoráltjai közül - most örömmel gratulált a pártfogoltjának, és széles mosollyal várta a két lány hátralévő produkcióit.

Juli és Andi ezután a show alatt előadott számok közül a számukra legkedvesebbel tértek vissza, majd a külön erre az alkalomra készült "győztes dalát", a Rácz Gergő-Rakonczai Viktor-Erdős Virág trió által írt Legyek én! című számot. A döntőt egyébként szintén folyamatosan, percről percre közvetítettük, így az eseményeket az is vissza tudja olvasni, akinek nincs ideje megnézni az adás archív felvételét.

Végül nagyjából este 10 óra körül elérkezett az utolsó felvonás, amikor Istenes Bence felbontotta a nyertes nevét tartalmazó borítékot, és a több hónapos verseny végére pontot tett, amikor belekiabálta az éterbe Tóth Andi nevét - ő pedig újra, immár tényleg győztesként énekelhette el a győztes dalát, azazhogy énekelhette volna, ha nem fullad sírásba, de szerencsére ezek már örömkönnyek voltak.

Gratulálunk Andinak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.